Fiestas de Catarroja

Cada any es contracta un grup de musica per a realitzar un concert en el mes de festes de Catarroja. A més se celebren discomòbils per a totes les edats.

L’Ajuntament de Catarroja munta sempre un ‘Punt Violeta’ en cada concert, per a conscienciar i informar la ciutadania, i així aconseguir unes festes segures i lliures de violència masclista.

Este complet programa de festes té bé presentes els actes tradicionals com l’esmorzar popular al Port i la posterior exhibició de Vela Llatina el diumenge on també es realitzarà la missa en honor a la Mare de Déu d’Agost. També seran protagonistes la processó del Santíssim Crist de la Pietat i el Cant de la Carxofa; la cavalcada de Sant Miquel i els actes religiosos commemoratius del Dia de Sant Miquel com la missa al patró i la posterior mascletà al Parc del Secanet. Naturalment, els concerts de les Bandes de música de Catarroja també destaquen en este programa. I fa falta no oblidar el ‘Berenar dels Majors’ i la Nit Estellés amb sopar i lectura dels poemes de l’autor de Burjassot.

Durant les festa de Catarroja el mes de setembre, les diferents agrupacions esportives de Catarroja, en col·laboració amb l’Ajuntament, han configurat un programa de tornejos de gran nivell per a este inici. Es realitzaran tornejos de futbol, bàsquet, zumba, calistenia, entre altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *